Profile Picture

writer

Krokodili

Writer
zintro.com/profile/krokodili
  • Albania
  • English, English

Headline

t forcë Krokodili të qëndruar, ngasur dkenë horoskopi telashe shumë. Dëshira për të mbikëqyrur vazhdimet në rrethin e tyre nganjëherë mund t

About

ens të humorit. Edhe kur po ndihen të ulët, ata arr Krokodili ka punuar si konsulent për aplikacionin e astrologjisë Sanctuary. Ajo gjithashtu shkruan një kolonë këshillash horoskopi për Cosmopolitan dhe pret një seri të rastit video Cosmo në të cilën ajo supozon shenjat e të famshëmve bazuar në përgjigjet e tyre për dymbëdhjetë pyetje. Sipas kryeredaktorit, Jessica Pels, e cila ka zgjeruar mbulimin e shtypur të revistës për astrologjinë në nëntë faqe në çdo numër, shtatëdhjetë e katër për qind e lexuesve të Cosmo raportojnë se ata janë "të fiksuar" me astrologjinë; shtatëdhjetë e dy për qind kontrollojnë horoskopin e tyre çdo ditë.

Astrologjia aktualisht po shijon një pranim të gjerë Krokodili kulturor që nuk është parë që nga vitet nëntëdhjetijnë të gjejnë humor në jetë dhe të argëtohen me gjithçka që kanë. horoskopi Vendosja e planetit qeverisës të Shigjetarit, Jupiterit, do të japë më shumë të dhëna se si ata shprehen. Jupiteri te Bricjapi, për shembull, mund të japë një qasje më sarkastike, por poshtë tij qëndron një shpresë dhe shpirt i pagabueshëm për të jetuar. Më shumë rreth Shigjetarit në rritje.

Njerëzit e famshëm me këtë pozicion përfshijnë Catherine Zeta-Jones dhe Nicolas Cage.

Megjithëse ka mënyra të ndryshme për t'iu afruar kartomancës, Krokodili ne do t'ju tregojmë një metodë të thjeshtë dhe do të paraqesim kuptimet themelore të bashkangjitura në secilën letër loje më poshtë.

Pasi të dini kuptimet themelore horoskopi të kartave të lojës, mund të zgjidhni një përhapje që është e përshtatshme për ju. Në fakt, ju mund të zgjidhni të zgjidhni vetëm një letër nga një kuvertë për të marrë një "përgjigje" të shpejtë dhe të lehtë për problemin tuaj, nëse dëshironi.

Gjërat e para së pari, kostumet (Zemrat, Klubet, Spades dhe Diamantet) shoqërohen me katër elementët, si më poshtë:

Bricjapi Ashendent

Ka një seriozitet për njerëzit në rritje të Bricjapit që është Krokodili i pagabueshëm. Edhe kur janë duke bërë shaka përreth, është e shumëllojshmërisë deadpan. Në fakt, shumë njerëz me shumë humor horoskopi kanë Pasardhës të Bricjapit. E gjitha është në kohën e duhur ... dhe fakti që ata nuk qeshin para se të mbarojë shakaja.

Kompetenca e projektit të njerëzve ngjitës Bricjapi. Ata thjesht me psikologjinë. Astrologjia psikologjike, e ndikuar nga Carl Jung, trajtoi tabelën e lindjes - një diagram që tregon lidhjen e individit me kozmosin në lindje - si përfaqësim të psikikës dhe e përdori atë për të folur për gjëra të tilla si qëllimi, potenciali dhe vetë-aktualizimi. Hardshtë e vështirë të kuptosh tërheqjen e thellë të praktikës astrologjike pa pasur ose pa vëzhguar një lexim individual të tabelës, një përvojë analoge më e afërt Krokodili e së cilës është terapia. horoskopi Por ndryshe nga terapia, ku një klient mund të kalojë me muaj apo edhe vite duke zbuluar rrënjët e një simptome, astrologjia premton të marrë përgjigje më shpejt. Përkundër keqkuptimeve të zakonshme, një astrolog nuk është fallxhor. Në një lexim të tabelës, ajo nuk parashikon të ardhmen; ajo e përshkruan klientin me vete. e lëshojnë atë. Ata në përgjithësi janë njerëz shumë të ndërgjegjshëm për imazhin - rrobat që veshin dhe mënyra e tyre janë një çështje e madhe për ta. Ata duan të duken të suksesshëm dhe përgjithësisht ia dalin!

Experience

company logo

September 2020 - Present

(2 years 1 month )

CEO

KrokodiliAlbania

.

Ndërsa kjo ishte e vërtetë për shumicën e centaurëve, Chiron ishte ndryshe. Ndërsa Chiron Krokodili ishte një centaur, ai ishte gjithashtu pasardhës i perëndisë Titan, i cili mbarsi një nimfë ndërsa merrte formën e një kali. horoskopi Pra, ndërsa ai ishte fizikisht identik me një centaur, ai ishte t janë shumë të mirë për të pasur një ekip, vija e tyre e pavarur mund ta bëjë të vështirë për njerëzit që të ndërtojnë konsensus. Ndërsa Shigjetarët kanë tendencë të jenë të dhembshur dhe të mos jenë të vetëdijshëm, nuk është gjithashtu e pazakontë për një Shigjetar të bëjë gjërat Krokodili e tyre ... edhe nëse kjo nuk ishte dako në të vërtetë një hibrid Titan / nimfë i cili u rrit nga Apollo, perëndia e artit, muzikës, dijes dhe - me mend ju - harkut! Për shkak të ndikimit të horoskopi Apollonit, Chiron u rrit si një shpirt i mirë dhe ushqyes me një njohuri që tejkalon shumë atë të centaurit të ulët.

Ashtu si Chiron, personaliteti i Shigjetarit është besnik, i sofistikuar, i pavarur dhe i

company logo

July 2019 - September 2020

(1 year 2 months)

Writer

AsbasoAlbania

gotizmi nëse nuk janë të kujdesshëm. Kurdoherë që jeni në gjendje të kuptoni nuanca të shumta dhe aspektet e një çështjeje ju vjen lehtë, është e lehtë të ndiheni tepër të sigurt në aftësitë tuaja, dhe kështu të bini në përtaci dhe kokëfortësi. Mos harroni: vetëm sepse mund të shihni hollësitë e një problemi nuk do të thotë që nuk keni nevojë për ndihmë në zgjidhjen e tyre. (Kjo këshillë vlen edhe për vetë problemet e një Shigjetari!)

Shigjetarët gjithashtu nuk janë të njohur për aftësinë e tyre për të marrë kritika. Kjo është një nga dobësitë më të m

Education

company logo

2010 - 2013

Bachelor ,Engineering

Universiteti i Tiranes

sinqertë dhe në kontroll me emocionet e tyre, dhe një Shigjetar nuk do të përfshihet në shantazhe emocionale.

Shigjetari është një mik i palëkundur dhe një mendimtar krijues; një person i shkëlqyeshëm për të pasur në një ekip pune, pasi ata kanë energji dhe entuziazëm infektiv. Ata nuk po kërkojnë reagime të vazhdueshme dhe mund të marrin një projekt dhe të ekzekuto

Attachments