Profile Picture
  • United States
  • English

About

Det føltes som fint sandpapir. I 3 timer lå de og kneppede vildt, Janni skreg da hun kom. Vagtens varme sperm som sprøjtede op i hende fik hendes underliv til at ryste som et jordskælv. Til sidst var de meget udmattede, og vagten klædte sig på. Janni skulle også tage bleen og undertøjet på, inden hun atter blev spændt fast til sengen med læderremmene og den sorte gummigag mellem tænderne. Senere på dagen kom vagten tilbage og løsnede janni, og sendte hende ned i spisesalen. Alle dullerne havde været nede i kælderen den nat, og de så meget trætte ud efter nattens udskejelser. I dagens anledning fik de koteletter og gul budding som belønning, samt cola. det var første gang Janni smagte andet end tykt fiskesuppe i de 10 måneder hun havde været her.

Nogle af de andre duller som havde været ude på øen i 4-5 år , var lige blevet løsladt, og en ny forsyning af kriminelle duller inde fra fastlandet kom derud istedet. Der var flere fra Jannis gamle pigebande. De var lige blevet klippet og indskrevet i pigefængslet og havde fået skiftet deres luderagtige modetøj ud med fængslets blå buseronner og overalls og hvide gummistøvler. De var tydeligt chockerede over den voldsomme modtagelse de havde fået. Anni og Puk genkendte knap Janni. Sidst de havde set Janni havde hun været tynd og splejset som en rigtig fotomodel. Janni havde fået flere former, og musklerne på arme og ben var vokset af det hårde arbejde. hendes klaverhænder var blevet store og grove, som en rigtig fabrikstøs. Anni og Puk fortalte at de hver havde fået 5 år for forskellige småkriminelle ting.

Dette var ikke lige hvad de havde forventet, men dommeren ville give dem en alvorlig lærestreg, og havde sendt dem ud til ungdomsfængslet på den øde ø. Janni skræmte dem yderligere at sådan ville de også komme til at se ud efter nogle måneder. Herude var der ingen fristelser som inde i storbyen, og Janni begyndte at fortælle de forskræmte duller om dagligdagen herude. Her ville de fremover bare komme til at flå fisk i 13½ time om dagen, og få vagternes pik når det behagede dem. Flå fisk og få pik, sagde Janni med en liderlig undertone. Et par timer senere blev alle dullerne låst ind i cellerne igen, de fik at vide at nu var ferien forbi, og i morgen tidlig skulle de på arbejde. Puk råbte og bandede da hun skulle smides ind i den lille celle. Der måtte 3 vagter til at holde hende.

Hun sparkede og bed og kradsede, da hun opdagede at hun skulle have ble på og bindes og gagges. Til sidst blev hun smidt ind på kommandantens kontor. Til skræk og advardsel, kunne de over en højttaler høre hvordan Puk fik spanking med bambusstokken. Det blev en hård nat for Puk, da hun omsider var blevet bundet og gagget i cellen. Hun kunne høre nogle af de andre nyankomnes skrig og stønnen da vagterne begyndte at voldtage xxxhub.link dem i cellerne ved siden af. Den næste morgen blev alle dullerne vækket klokken fem, og klokken 6 blev de gennet over i fabrikken.

Det blev en brutal opvågning for Puk og Anni, da vagterne udleverede dem et tykt sæt orange gummioveralls og gummibuseronne. sildesæsonen var gået igang, og nu skulle dullerne skære hovederne af sildene og fjerne indvoldene, og salte dem i store plastictønder. Det flød med indvolde, sildehoveder og sildeskæl overalt i fabrikken. Dullerne blev hurtigt svinet til, godt de skulle bruge både gummioveralls og buseronner. Alle fik en venstrehånds basketballhandske udleveret, så de bedre kunne holde fast i de slimede sild, og ikke skære sig i fingrene, når de skulle gælle dem. Stanken gennemsyrede alt, og Puk var ved at kaste op. Det er fandme for ulækkert råbte hun.